Биографија на сопственикот

ПРОФЕСИОНАЛНА СПОРТСКА БИОГРАФИЈА

1. Општи информации:

Презиме: МИТРОВСКИ

Име: Дејан

Пол: машки

Дата на раѓање: 09 јули 1973 година

Државјанство: Р.Македонија

Контакт: ул. Јани Лукровски 5-1/8, Скопје, 1000, Република Македонија;

тел: +389 71 222 299; +389 70 222 322

Е-пошта: [email protected]; [email protected]; www.urko.com.mk

          

2. Образование:

Институција

Југозападен Универзитет “Неофит Рилски” – Благоевград, Бугарија

Факултет за право и историја/2019

Стекната диплома:

Докторант на правниот факултет

 

Институција

Универзитет “Св.Кирил и Методиј” – Скопје

Факултет за физичка култура /2014

Стекната диплома:

Магистер на кинезиологија

 

Институција

Европски Универзитет - Скопје

Правен факултет /2013

Стекната диплома:

Магистер по правни науки

 

Институција

Универзитет “Св.Климент Охридски” – Битола

Полициска Академија/2007 до денес

Стекната диплома:

Магистрант на полициската академија

 

Институција

Универзитет “Св.Кирил и Методиј” – Скопје

Факултет за физичка култура - Скопје/2004

Стекната диплома:

Дипломиран професор по физичка култура

 

Институција

УФК „Методија Мицевски Брицо” – Скопје /1993

Стекната диплома:

Завршено средно образование

 

3. Познавање на јазици: Скала од 1 до 5 (1 - одлично; 5 - основно)

 

Јазик

Читање

Зборување

Пишување

Македонски

мајчин

мајчин

мајчин

Српски/Хрватски

1

1

1

Англиски

3

3

3

 

4. Лични достигнувања во спортот:

 

Година

Опис

2019

Плакета и благодарница  за помош во организација на „4от Балкански бест фајтер“ турнир , Кик бокс клуб Ниш

2019

Златна плакета, WAKO European Cup Karlovac Open 2019, Кик бокс федерација на Хрватска

2018

„13 Ноември” награда за тренер – кик бокс од Сојуз на спортови на град Скопје

2018

Член на Комисија за неолимписки спортови во Македонски олимписки комитет

2018

Златна плакета, Balkan Open 2018, Кик бокс федерација на Босна и Херцеговина

2018

IFBB Gold Medal, за значаен придонес во промоција на спортот, фитнесот и здрав живот, IFBB

2018 – до денес

Претседател на тренерска комисија за Бодибилдинг при Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија

2016 – до денес

Претседател на Кик бокс Маитаи Федерација на Македонија

2015

„Спортист на годината” – кик бокс (најуспешен тренер) номиниран од Сојуз на спортови на град Скопје

2015

„13 Ноември” награда за спортски работник од Сојуз на спортови на град Скопје

2014

Најуспешен селектор, дисциплини на ринг, Кик бокс федерација на Македонија

2013

Најуспешен селектор, дисциплини на ринг, Кик бокс федерација на Македонија

2013 – до денес

Национален тренер за Muay Thai WMF

2012

Селектор за дисциплини на ринг, Кик бокс федерација на Македонија

2012 – до денес

Член на Управен Одбор и Претседател на дисциплинска комисија на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија

2011

„Спортист на годината” – кик бокс (најуспешен селектор) номиниран од Сојуз на спортови на град Скопје

2010

Најуспешен селектор, Кик бокс федерација на Македонија

2009

Најуспешен селектор, Кик бокс федерација на Македонија

2008

Сребрена медала за значителни придонеси во фитнесот и здрав живот во Македонија,  IFBB – International Federation of Body Building and Fitness

2008

Најуспешен тренер, ултимејтфајт, Кик бокс федерација на Македонија

2007

Сребрена медала за значителни придонеси во бодибилдингот, фитнесот и здрав живот во Македонија,  IFBB – International Federation of Body Building and Fitness

2007

Најдобар тренер за младинци, Кик бокс федерација на Македонија

2006 – до денес

Селектор/тренер во Кик бокс и Маитаи федерацијата на Македонија за WAKO

2005 – до денес

Активен тренер по кик бокс вo Кик бокс клуб Шампион од Скопје

2000

Освоено III место на WAKO Европско првенство во кик бокс, Јесоло, Италија

1998

Освоено III место на Прво отворено медитеранско првенство во кик бокс, Будва, Црна Гора

1997

Освоено II место на Балкански шампионат во кик бокс, Подгорица, Црна Гора

1997

Освоено 7 место на 11 WAKO Светско првенство, Полска, Гданск

1992

Освоено II место во Јуниори категорија на првото државно првенство во атлетска гимнастика, Прилеп, Македонија

1992 – 2005

Активен кик бокс натпреварувач и повеќекратен државен првак и освојувач на меѓународни, европски и балкански првенства и купови

1988 – 1993

Активен бодибилдинг натпреварувач и повеќекратен младински државен првак

1988 – 1993

Активен атлетичар и повеќекратен младински државен првак

 

5. Достигнувања како спортски работник (селектор и тренер) со свои спортисти - натпреварувачи

 

година

настан

достигнување

2019

IFMA Светско првенство за јуниорско, Турција

1 бронзен медал

2019

WAKO  Европско првенство во кик бокс за кадети и јуниори, Унгарија

1 бронзен медал

2019

WAKO Европски куп , Белград

4 златни , 1 бронзен медал

2019

WAKO  Европски куп, Карловац

2 златни, 1 сребрена и 2 бронзени медали

2018

WAKO  Светско првенство за сениори, Братислава, Словачка

1 златна медала

2018

WAKO  Европско првенство во кик бокс за кадети и јуниори, Италија

1 бронзена медала

2018

IFMA Светско првенство за сениори, Мексико

1 сребрена медала и 1 бронзена медала

2018

WAKO  Европски куп, Карловац

4 златни, 2 сребрени и 3 бронзени медали

2018

Балкански кикбокс куп „BALKAN OPEN”, Босна и Херцеговина

8 златни, 5 сребрени и 9 бронзени медали

2017

Европско првенство во бодибилдинг и фитнес, Санта Сузана, Шпанија

7 место

2017

Балканско првенство во бодибилдинг и фитнес, Бар, Црна Гора

2 златни медали и 2 сребрени медали

2016

WAKO  Европско првенство во кикбокс, Лутраки, Грција

2 сребрени медали и 2 бронзени медали

2016

WAKO  Европски куп, Карловац

2 златни медали и 2 бронзени медали

2016

Европско првенство во бодибилдинг и фитнес, Санта Сузана, Шпанија

7 место

2015

WAKO  Светско првенство за сениори, Белград, Србија

2 златни медали и 1 бронзена медала

2015

WAKO  Европско првенство за кадети и јуниори, Сан Себастијан, Шпанија

2 сребрени медали и 1 бронзена медала

2015

Светски куп, Римини, Италија

1 златна медала

2015

Европско првенство во бодибилдинг и фитнес, Санта Сузана, Шпанија

8 место

2015

Балканско првенство во бодибилдинг и фитнес, Регин, Романија

1 златна медала

2014

WAKO  Европско првенство во кик бокс за сениори, Билбао, Шпанија

1 бронзена медала

2014

WAKO  Светско првенство за кадети и јуниори, Римини, Италија

2 бронзени медали

2014

Арнолд класик во бодибилдинг и фитнес, Мадрид, Шпанија

1 златна медала

2013

WAKO  Светско првенство за сениори, Анталија, Турција

1 златна медала и 1 бронзена медала

2012

WAKO  Европско првенство во кик бокс за кадети и јуниори, Полска

1 сребрена медала

2011

WAKO  Светско првенство за сениори, Скопје, Македонија

1 златна медала и 2 бронзени медали

 

 

 

 

6. Дипломи, сертификати и признанија

 

година

Диплома

Институција

 

 

 

2019

Сертификат за учество на семинар “Back to the basic”  проф. Дамир Сисер, Хрватска за доедукација на Бодибилдинг и фитнес инструкторите на ББФФМ и Академијата на ББФМ

Бодибилдинг и фитнес федерација на Македонија

2019

Сертификат за регистриран национален судија за маитаи натпревари

IFMA – International Federation of Muaythai Amateur

2019

Сертифициран тренер за маитаи за нашата држава, преку IGLA системот под раководство на IFMA

IFMA – International Federation of Muaythai Associations

2018

Диплома за Basic Nutrition

IFBB – International Federation of Body Building and Fitness

2018

Претседател на тренерска комисија

Бодибилдинг и фитнес федерација на Македонија

2016

Лиценца за персонален фитнес тренер – Certified personal fitness trainer

IFBB – International Federation of Body Building and Fitness

2016

Тренер – специјалист за напреден бодибилдинг и фитнес – Advanced Bodybuilding and Fitness trainer specialist

IFBB – International Federation of Body Building and Fitness

2016

Диплома за меѓународен бодибилдинг судија

Arnold classic, Barcelona, Spain

2016

Сертификат за успешна обука за судија во дигање тегови

Сојуз на Србија во дигање тегови

2016

Сертификат за успешна обука за дигање тегови

Македонска федерација за дигање тегови

2016

Сертификат за промотор и организатор на ММА професионални и аматерски турнири на ISFA

International Submission Fighting Association

2016

Сертификат за  ММА судија на ISFA

International Submission Fighting Association

2016

Сертификат за учество на семинар за натпреварувачки бодибилдинг, Скопје, Македонија

Бодибилдинг и фитнес федерација на Македонија

2015

Меѓународен семинар за спортска медицина на Меѓународен олимписки комитет и Македонски олимписки комитет

Македонски олимписки комитет МОК

2014

Инструктор за фитнес и бодибилдинг - Bodybuilding and Fitness trainer specialist

Бодибилдинг и фитнес федерација на Македонија

2009

Сертификат за учество на судиски семинар, Скопје, Македонија

Кик бокс федерација на Македонија

2007

Сертификат за носител на црн појас 4 дан во Кик Бокс

WAKO

2005

Сертификат за напреден нуркач на отворени води – Advanced open water diver

Padi Europe

1999

Сертификат за учество на Светско првенство во кик бокс, Каорле, Италија

WAKO

1998

Сертификат за учество на Првото Европско првенство во Маитаи, Калафел, Шпанија

IAMTF

1998

Сертификат за учество на IV Балканско првенство во Кик бокс, Прњавор, Србија

WAKO Balkan Federation

1997

Сертификат за учество на 11 WAKO Светско првенство, Дубровник, Хрватска

WAKO

1996

Сертификат за успешна обука на Wing Chun семинар, Скопје, Македонија

Светска Винг Чун Кунг Фу Асоцијација

1996

Сертификат за успешна обука на курс за бодигард од Мугендо Академија

Martial Arts Academy

1995

Сертификат за успешна обука на Wing Chun семинар, Скопје, Македонија

Светска Винг Чун Кунг Фу Асоцијација

 

7. Друго: Освоени бројни благодарници од областа на спортот.

Следете не на
Контакт
МАГНУС ДООЕЛ
ул. Антон Попов бр. 1 лок. 1
1000 Скопје
Република Македонија

Тел: +389 72 22 22 22
Е-маил: [email protected]
[email protected]
facebook: www.facebook.com/fitnessmagnus
instagram: @magnuscentar

Работно време: 07:00 - 22:00
од Понеделник до Сабота
Распоред
Понеделник, Среда и Петок
18:00 - 19:00 АЕРОБИК
19:00 - 20:00 TRX
20:00 - 21:00 КИК-ФИТ (жени)
21:00 - 22:00 КИК-БОКС (мажи)
Вторник, Четврток
17:00 - 18:00 ЈОГА
18:00 - 19:00 ПИЛАТЕС
19:00 - 20:00 POLE FITNESS (1-ва група)
20:00 - 21:00 POLE FITNESS (2-ра група)
Сабота
09:00 - 10:00 ПИЛАТЕС
Новитети
Партнери